Кафедра комп’ютерно-інтегрованих технологій, автоматизації та робототехніки

Мова:

Наші викладачі прийняли участь у ERASMUS-EDU-2021-VIRT-EXCH MOVEx

Декан факультету Автоматики і комп’ютеризованих технологій Олександр ФИЛИПЕНКО та директор ННЦЗФН Андрій ФРОЛОВ з 7 по 11 листопада 2023 р. прийняли участь в робочій зустрічі за міжнародним проєктом ERASMUS-EDU-2021-VIRT-EXCH MOVEx – 101083883 – DLV-101083883 – Development of the Model and Common Information Space of Virtual Exchange Programs,  яка проходила в Університеті Науки та Технологій WroclawTech, м. Вроцлав, Республіка Польща.

 

Учасники консорціуму з України, Польщі, Естонії, Грузії та Греції обговорили робочі питання із створення програм віртуального обміну для студентів, врахування в програмах та їх коригування відповідно до академічних цілей, використання системи мікрокредитів для цілей апробації проєкту MOVEx, концепцію побудови інформаційного середовища віртуальної мобільності та формулювання задач подальших активностей за проєктом.

 

Також проведено семінари-тренінги «Навчання на основі викликів для професійних спеціалістів» та «Врахування особливостей сучасної молоді для побудови інформаційного середовища для віртуальної мобільності»